Volkan Demirel Logo
10TEMMUZ 2009
Volkan Ve Selçuk İmzaladı

Volkan Ve Selçuk İmzaladı

Oyuncularımız Volkan Demirel ve Selçuk Şahin, Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman'ın da hazır bulunduğu törende imzaları atıp, Kulübümüzle olan sözleşmelerini uzattılar. 3 yıllık yeni sözleşmeye imza atan Selçuk Şahin, "Fenerbahçe'nin hedeflerine katkım olursa, mutlu olurum" derken, 4 yıllık yeni mukavele yapan Volkan Demirel ise, "4 Yıl daha Fenerbahçe'ye hizmet edeceğim için onurlu ve gururluyum" dedi.

İKİ DEV FUTBOLCUYLA YAN YANAYIM

Samandıra Kamp Merkezi'nde gerçekleştirilen imza töreninden ilk sözü Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman aldı. Kocaman, "İki dev futbolcumuzla yan yanayım. İç transferleri başarıyla sonuçlandırdık. Hem oyuncular hem de kulüp çok doğru bir karar aldı. Bu oyuncular spor yaşamlarını Fenerbahçe formasıyla devam ettirme kararı aldı. Sadece Sportif Direktör olarak söylemiyorum; benim kişisel görüşümü göre de çok doğru bir karar verdiler. Hayırlı ve verimli olmasını diliyorum. Selçuk 6 seniyi bitirip 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı ve böylece Fenerbahçe'de uzun yıllar oynayan futbolcular arasına giriyor. Oyun kalitesini biraz daha artırarak, umarım Fenerbahçe'nin unutulmazları arasına girer. Aynı şeyi Volkan için de söylüyorum. Volkan da 4 yıllık sözleşmeye imza attı. İçimden geçeni öğrenmek isterseniz, doğrusu anlaşmaya varması bana göre biraz uzadı. Volkan da bugüne kadar gösterdiği performansın daha da üzerine çıkarak, Fenerbahçe'nin unutulmazları arasındaki yerini alacaktır. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Selçuk ve Volkan Kulübümüzde kalmak için ciddi bir irade gösterdiler. Kendilerini kutluyorum" diye konuştu.

HEDEFLERE KATKIM OLURSA MUTLU OLURUM

Törende daha sonra konuşan ve gazetecilerin soruların cevaplandıran Selçuk Şahin ise, "İki taraf için de hayırlı olsun. Burada 6 yılım geçti. Benimi için çok önemli bir insanın yanında imzayı atıyorum. Aykut Hoca benim için çok önemli bir insan. İki taraf için de hayırlı olur umarım. Fenerbahçe'nin hedeflerine katkım olursa, mutlu olurum. Volkan arkadaşımla uzun yıllar beraberdik, inşallah bundan sonra da devam ederiz.

OLUMLU ŞEYLERİ ARTIRMAK İSTİYORUM

Sözleşmem sona erdiğinde Fenerbahçe'de oynadığım yıl bakımından Aykut Hoca'yı geçecek olmam, benim için büyük bir onur. Böyle büyük bir camiada böyle uzun bir süre yer alabilmek büyük bir başarı. Fenerbahçe'de geride bıraktığım futbolculuk yaşantımda örnekler ve olumlu şeyler var. Bundan sonra da olumsuz şeyleri bir kenara bırakarak olumlu şeyleri artırmak istiyorum. Futbol yaşantım bittiğinde Fenerbahçe Selçuk olarak anılacak olmak büyük bir onur ve başarı.

KATKI SAĞLAYACAKSA KAPIMIZ AÇIK

Fenerbahçe'ye katkı sağlayacak bir oyuncuya kapımız her zaman açık. Bu benim mevkiimde de olabilir, başka mevkide de olabilir. O yönetimin tasarrufu. Hayırlı olacaksa, yeni oyuncu inşallah olur.

BAŞKANIMIZIN SÖZÜNÜ BAŞARABİLECEK BİR TAKIMIZ

Başkanımız 3 yıl art arda şampiyonluk söyleminde bulundu. Bunu gerçekleştirecek olan biz oyuncularız. Zaten her sezona bu amaçla çıkıyoruz. Talihsiz birkaç şampiyonluk verdik. Geçen sene ise kötü geçti. Önümüzdeki 3 senede kaliteli oyuncularla bunu başarabilecek bir takımız"

UMARIM UTANDIRMAM

Volkan Demirel ise, "Sizlerle 7 senedir beraberdik, 4 yıl daha birlikte olacağız. 4 yıl daha Fenerbahçe'ye hizmet edeceğim için onurlu ve gururluyum. Emeği geçen herkese, Sayın Başkanımıza, İlhan Ağabey'e, Ali Koç'a, Şekip Mosturoğlu'na ve Aykut Hoca'ya teşekkür ediyorum. Bu uzun süren dönemde bana çok yardımcı oldular. Umarım onları utandırmam. Fenerbahçe'ye hizmet edeceğim, mutluyum.

EN ZORU TRANSFER DÖNEMİ

Futbolcuların en zor dönemleri, transfer dönemleridir. Ben de zor bir dönem geçirdim ama, sonunda hayırlısıyla bittiği için de mutlu oldum. Geçmiş geçmişte kaldı. Bu konuda ben de kulübümde de zorluk çekmiştir. Geçmişi değil, önümüzdeki dönemi konuşalım. Elinde bonservisi bulunan bir oyuncu olarak çeşitli takımlardan transfer teklifleri aldım Ama önce Fenerbahçe'yle konuşmalıydım. Fenerbahçe bana 'Git' demeden gitmeyecektim. Fenerbahçe bana 'Kal' dedi ve Fenerbahçe'de kaldım.

AŞIRI HAREKETLER TEKRARLANMAYACAK

Geçmişte yaptığım aşırı hareketler, Fenerbahçeliliğimden kaynaklanıyordu. Bir kaleci olarak olgunlaşma dönemine 25-26 yaşlarının sonlarında girildiğini düşünüyorum. Bundan sonra bu tür hareketler hiçbir şekilde tekrarlanmayacaktır.

BAŞKANIMIZI MAHCUP ETMEYECEĞİZ

Elimizden geldiği kadar mücadele edip, Başkanımızı mahcup etememeye çalışacağız. Başkanımız bize güvenerek bu sözü verdi. Onu mahcup etmeyeceğiz. Şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız"

Toplantıda basın mensuplarının sorularını da cevaplandıran Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman, "Bir oyuncu alınıyorsa, takımda o oyuncunun yerinde oynayan futbolcunun gocunmaması lazım. Transfer böyle bir şey. Ciddi bir çalışma ortaya koyarak gereğini yapması lazım" dedi. Volkan'ın çok önemli bir eşiği geçtiğini belirten Kocaman, "Takımda 6 yabancının haricinde 5 yerli oyuncu oynayabiliyor. Yerli oyuncuların yüksek kalibreli olması lazım. Volkan takımımızda önemli bir eşiği atladı diye düşünüyorum. Burada hem çok değerli ve yetenekli hem de insan kaliteleri ve kalpleri yüksek iki oyuncu için bir araya geldik. Ama Fenerbahçe'nin transfer çalışmalarının devam ettiğini söyleyebilirim" diye konuştu.
Tören Volkan Demirel ve Selçuk Şahin'e yeni Fenercell hatlarının verilmesi ve oyuncularımızın sahada basın mensuplarına poz vermesiyle sona erdi.


PAYLAŞ

ETİKETLER
VOLKAN, VE, SELÇUK, İMZALADI