Volkan Demirel Logo
15HAZİRAN 2006
Yedek Ya Da As 100. Yılı Yaşamak Onurdur!

Yedek Ya Da As 100. Yılı Yaşamak Onurdur!

Futbol Takımımızın başarılı file bekçilerinden Volkan Demirel, kendisi ile ilgili olarak bazı gazetelerde yer alan “Yedek olmaya dayanamam, bu sezon da yedek oturursam, giderim” şeklindeki açıklamaları ile ilgili olarak sitemize açıklamalarda bulundu.
Tatil yaptığı Bodrum beldesinden bizi arayan kalecimiz şöyle konuştu: “Şu anda tatil yapmaktayım. Sabah saatlerinde gazete okurken benim ağzımdan yazılmış açıklamalar ile karşılaştım. Ama bu açıklamalardan nedense benim haberim yok. Fenerbahçe’yi çok sevdiğimi ve bu renklere gönül verdiğimi bilmeyen yoktur zannediyorum ki. Dahası 100. yılında Fenerbahçe kadrosunda bulunmak kadar büyük bir onur yaşayacağım için büyük mutluluk duyuyorum. İster yedek ister as olarak takımdaki yerimizi alalım, benim için de Fenerbahçe’de bu sezon görev alacak tüm arkadaşlarım için de bunu yaşamak büyük bir onurdur.”

Volkan Demirel, kendisi ile ilgili bu tür haberlerin yayınlanmasının üzüntü verici olduğunu ancak profesyonel hayatta bunlarla karşılaşmanın da doğal olduğunu vurguladı ve şunları söyledi: “Düşünün ki bir gün tatilde gazeteyi açıyor ve kendi fotoğrafınızın altında hiç ağzınızdan çıkmayan demeçler yer alıyor. Buna başta siz şaşırırsınız. Benim durumum da aynen böyle oldu. Medyadaki arkadaşlar bazen haber sıkıntısı çekip böyle haberler yayınlayabiliyorlar. Ancak bu durum hem kendi güvenilirliklerine zarar veriyor. Hem de haberi yapılan kişiyi rahatsız ediyor. Ben Fenerbahçe sevgisini içinde taşıyan Fenerbahçe Spor Kulübü’nde forma giyen bir futbolcuyum. Uzun yıllar da böyle olmasını istiyorum. Bugüne kadar Fenerbahçe ile arama kimse giremedi, bundan sonra da giremeyecekler.”

PAYLAŞ

ETİKETLER
YEDEK, YA, DA, AS, 100., YILI, YAŞAMAK, ONURDUR!