Volkan Demirel Logo
09SEPTEMBER 2014
Takımımız Günü Çift Antrenmanla Tamamladı

Takımımız Günü Çift Antrenmanla Tamamladı

Fenerbahçemiz, Trabzonspor maçının hazırlıklarını, Can Bartu Tesisleri’nde akşam  saatlerinde yaptığı günün ikinci antrenmanıyla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal yönetiminde saat 18.30’da başlayan antrenman, 1 saat 30 dakika sürdü.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncularımız 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından dar alanda yapılan hücum defans organizasyonlarıyla devam eden antrenman yine dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçta tamamlandı.

Kalecilerimiz Volkan Demirel, Erten Ersu ve İsmet Yumakoğulları, Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalışmalar yaptı.

Egemen Korkmaz özel program dahilinde çalışmalarını sürdürürken,  sabah antrenmanında rejenerasyon çalışması yapan Raul Meireles  ile özel izinli olan Bekir İrtegün, akşam yapılan antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Milli takımlarda bulunan Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Mert Günok, Dirk Kuyt, Moussa Sow, Emmanuel Emenike ve Michal Kadlec ise çalışmada yer almadı.

Takımımız, 10 Eylül Çarşamba günü saat 18.30’da Can Bartu Tesislerimizde yapacağı antrenmanla Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.


SHARE