Volkan Demirel Logo
11MART 2011
Gökhan Gönül Takımla Çalıştı

Gökhan Gönül Takımla Çalıştı

Fenerbahçemiz Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde basına kapalı yaptığı antrenmanla devam etti. Bir süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Gökhan Gönül, takımla birlikte yapılan çalışmaların tamamına katıldı.

 

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 16.00’da başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

 

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 4 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışma ile devam etti. Dar alanda hücum ve defans organizasyonlarının ardından oyuncularımız antrenmanı yine dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladılar.  Kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışan kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, ardından çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar.   

 

U19 Milli Takımından dönen oyuncularımız Gökay Iravul, Okan Alkan ve Berk Elitez antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalıştıktan sonra içerde yaptıkları rejenarasyon çalışması ile antrenmanı tamamladılar.

 

Vücudunda genel ağrıları bulunan Mehmet Topuz çalışmalarını takımdan ayrı içerde sürdürürken, antrenmanın son bölümünde sol el bileği burkulan Volkan Demirel tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı. Kulüp Doktorumuz  Ertuğrul Karanlık, Volkan’ın sakatlığında ciddi bir durumun söz konusu olmadığını bildirdi. Çalışmalarının bir bölümünü salonda bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan ile gerçekleştiren Selçuk Şahin ardından Alter G isimli aletle yaptığı çalışma ile antrenmanı tamamladı.   

 

Fenerbahçemiz, 12 Mart Cumartesi günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde, saat 17.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla Konyaspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak tesislerimizde kampa girecek.

 

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ