Volkan Demirel Logo
10MART 2011
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında, 13 Mart Pazar günü sahasında Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, akşam saatlerinde Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

 

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 16.00’da başlayan ve 1 saat 15  dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

 

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 4 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışma ile devam etti. Dar alanda 3 grup halinde yapılan pas organizasyonlarının ardından oyuncularımız antrenmanı taktik ağırlıklı çift kale maçla tamamladılar.  Kaleci antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalışmalar yapan kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran daha sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar.


 U19 Milli Takımında bulunan Gökay Iravul, Okan Alkan ve Berk Elitez’in dışındaki bütün oyuncularımız antrenmanda yer aldı. Tedavisine devam edilen Gökhan Gönül sahada bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan ile takımdan ayrı çalışırken, Selçuk Şahin ise çalışmalarını özel bir program ile tamamladı.

 

Fenerbahçemiz, 11 Mart Cuma günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla Konyaspor  maçının hazırlıklarına devam edecek.  Saat 16.00’da başlayacak antrenman basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR