Volkan Demirel Logo
23MART 2011
2 Saat 10 Dakika Çalıştılar

2 Saat 10 Dakika Çalıştılar

Fenerbahçemiz, Bursaspor maçının hazırlıklarını, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı 2 saat 10 dakika süren  antrenmanla sürdürdü. 

 

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 16.00’da başlayan ve 2 saat 10 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

 

Antrenmanın ilk bölümünde salonda 45 dakika kuvvet çalışması yapan oyuncularımız ardından sahada çabukluk çalıştılar. 2 grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışmasının ardından oyuncularımız antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladılar. Kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışan kalecilerimiz Serkan Kırıntılı, Ertuğrul Taşkıran ve Aykut Kıratlı, daha sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar. Antrenmanın son bölümünde sol dizinde ağrı hisseden Ertuğrul Taşkıran antrenmanı tedbir amçlı yarıda bıraktı. 

 

Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Mehmet Topuz, Semih Şentürk, Joseph Yobo, Issiar Dia, Mamadou Niang, Miroslav Stoch ve  Diego Lugano Milli takım kamplarına katıldıkları için antrenmanda yer almazken Brezilya’nın Milli Takım kampına yarın katılacak olan Andre Santos takımla birlikte çalışmalara katıldı.

 

Göz enfeksiyonu rahatsızlığı bulunan Berk Elitez antrenmana katılmazken, Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin ve Cristian Baroni’nin tedavi ve çalışmalarına tesislerimizde devam edilildi.  

 

Takımımız, Bursaspor maçının hazırlıklarını, 24 Mart Perşembe günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 17.00’de başlayacak antrenman basın mensuplarına açık gerçekleştirilecek.

 

Takımımız Hazırlık Maçı yapacak

Ayrıca Profesyonel Futbol Takımımız 26 Mart Cumartesi günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde A2 Takımımız ile hazırlık maçı yapacak.

 


PAYLAŞ

ETİKETLER
2, SAAT, 10, DAKİKA, ÇALIŞTILAR