Volkan Demirel Logo
23MART 2011
“Zamanı Gelince Kaleyi Devralacağım”

“Zamanı Gelince Kaleyi Devralacağım”

Fenerbahçemizin milli kalecisi Mert Günok, zamanı gelince, ’Ağabey’ diye hitap ettiği Volkan Demirel’den hem Fenerbahçe’nin hem de Milli Takımın kalesini devralacağını söyledi.

Avrupa Şampiyonası grup eleme maçında Avusturya ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımımızın kampında bulunan Mert Günok, FM bandı 97.0 frekansından yayın yapan Kulübümüzün resmi radyosu ’Radyo Fenerbahçe’de, Fatih Demirkol ile Orkun Yazgan’ın hazırlayıp sunduğu ’2’de 1’ programına telefonla katılarak açıklamalar yaptı.

Her Türk oyuncusunun gelmek isteyeceği yer

Milli Takım kampındaki havadan bahseden Mert Günok, "Milli Takımda olmak gerçekten de çok ayrı bir duygu.Her Türk oyuncusunun gelmek isteyebileceği en son nokta.Tarif edilemeyecek kadar güzel.Bu akşam ilk antrenmanı yapıyoruz. Kamp sakin bir şekilde devam ediyor. Salı günü maçta da kazanıp önemli bir adım atmak istiyoruz" dedi. Milli Takımda futbolcular arası çok iyi bir ortamın bulunduğunu  belirten Mert Günok, "Burada öyle bir ortam var ki; herkes hem ağabey- kardeş yakınlığı içinde. Ağabeylerimiz,  kendi yaşıtlarımız ve yeni katılan arkadaşlar var. Bu benim 2. milli takım kampım ama ben de kendimi yeni ve ilk kez katılanlar arasında kabul ediyorum.Çok güzel bir ortam. Ağabeylerimiz ve teknik heyet her konuda bize yardımcı oluyor" dedi. Sözlerine esprili bir şekilde "Burada bir hiyerarşi yok ama henüz antrenmanlara başlamadık. Belki antrenmanlarda olur ve 5’e 2 ’lerde ortaya geçenler yeni katılanlar olur" diyerek devam eden Mert Günok, Milli Takım’ın Avusturya karşısında iyi bir skorla sahadan ayrılacağını da ifade etti.

Takım içi rekabet iyidir

Gelecek hedeflerini de açıklayan Mert Günok, "Buralara gelmekle hedefler bitmiyor. Hedefler hiçbir zaman bitmiyor. Bir hedefe ulaşınca yenisini belirlemek gerekiyor. Ben Volkan Ağabey’le konuşurken de hep ona söylüyorum: ’Zamanı gelince bu kaleyi senden devralacağım’ diyorum. Umarım bu Milli Takım için de Fenerbahçe için de böyle olur. Takım içinde rekabetin olması, hem Fenerbahçe için hem de Milli Takım için daha iyi" dedi.  Profesyonel Futbol Takımımızın Kaleci Antrenörü Murat Öztürk ile hem bir hoca hem de ağabey kardeş ilişkisine sahip olduklarını söyleyen Mert Günok, "Murat hoca bizimle çok yakından ilgileniyor. Volkan ağabeyle olsun, Serkan’la, Ertuğrul ile ve benle ağabey-kardeş gibiyiz" diyerek sözlerini tamamladı.

PAYLAŞ