Volkan Demirel Logo
30NİSAN 2012
4. Hafta Hazırlıkları Başladı

4. Hafta Hazırlıkları Başladı

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Final’in 4. haftasında, 3 Mayıs Perşembe günü, deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla başladı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11 00’de başlayan antrenman, 1 saat 20 dakika sürdü. Dün akşamki maçın on birinde başlayan oyuncularımız, bir rejenearasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncularımız ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı, 3 grup halinde yaptıkları 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. Dar alanda pas organizasyonları çalışmasının ardından, yine dar alanda yapılan çift kale maçla antrenman noktalandı.

Dünkü Beşiktaş maçında sol dizine aldığı darbe nedeniyle maç sırasında ve maç sonrasında dizine dikiş atılan Volkan Demirel, sakatlığı süren Moussa Sow ile Alex de Souza antrenmana çıkmadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Sezer Öztürk ise, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Takımımız hazırlıklarına, 1 Mayıs Salı günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 11.00’de başlayacak bu antrenman, basın mensuplarına kapalı olarak gerçekleştirilecek.

 

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ

ETİKETLER
4., HAFTA, HAZIRLIKLARI, BAŞLADI