Volkan Demirel Logo
15EKİM 2010
Antrenman Cumartesi 11.00’De

Antrenman Cumartesi 11.00’De

Fenerbahçemiz, Can Bartu Tesisleri’nde akşam saatlerinde yaptığı  antrenmanla deplasmanda Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Başkanımız Aziz Yıldırım da tesislerde bir süre kalarak antrenmanın bir bölümünü izledi.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00’de başlayan ve 1 saat 35 dakika süren basına açık antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketlerinin ardından üst sahada yapılan dayanıklılık çalışmasından sonra alt sahada 6’ya 2 üç gurup halinde top kapma, pas çalışmalarıyla devam eden antrenman, çift kale maç ile tamamlandı. Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile ayrı çalışmalar yaptı. Kalecilerimiz daha sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar. Bir süredir tedavisi devam eden Gökhan Ünal ile Semih Şentürk ve Issiar Dia’da takımla birlikte çalışmaya başladılar. Berk Elitez, Mamadou Niang ve Selçuk Şahin’in tedavilerine devam edilirken, Diego Lugano ve Emre Belözoğlu’nun dinlendirildiği açıklandı.

Takımımız 16 Ekim Cumartesi günü saat 11.00’de basına kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla Konyaspor maçı hazırlıklarına devam edecek.

Niang’a mektup

Tesislerde yapılan antrenmanı doğum gününü yaşayan Atalay isimli bir taraftarımız da izledi. Mamadou Niang’a bir mektup hazırlayan bu küçük taraftarımız Atalay Emre, mektubunu antrenman sonrası tesislerde oyuncumuza kendi elleriyle verdi. Niang’la birlekte resim çektirip ondan imza alan küçük taraftarımız Atalay Emre "Fenerbahçe antrenmanında Niang’ı göremeyince çok üzülmüştüm. İçeride doktorların tedavi ettiğini öğrendim. Daha sonra tesislerde onu görünce çok sevindim" dedi. Atalay Emre’nin Niang’a verdiği mektupta şunlar yazıyordu:
"Sevgili M. Niang öncelikle sana hoş geldin dileklerimi sunuyorum. Fener’e geldiğinden beri seni çok zevkli bir şekilde izliyorum. Bu son bitirici şutların ve gollerini neye borçlusun. Tüm Fenerbahçe Camiası seni çok sevdi. Her hafta Fenerin maçı olsa da Niang’ın gollerini izlesem. Ben de büyüyünce senin gibi olmak istiyorum. Senin gibi büyük bir futbolcu olmak istiyorum. Emin ol ki seni bütün Fenerbahçe camiası çok seviyor. Senin her hareketin süper. Eminim sen de biliyorsun harika bir golcü olduğunu. Seni yakından tanımak, seni yakından izlemek isterim."
Seni çok seviyorum...Hayranın Atalay Emre"

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ