Volkan Demirel Logo
13AĞUSTOS 2011
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıklarına, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

 

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı, bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

 

Koşu, koordinasyon ve istasyon çalışmalarıyla başlayan antrenmanda 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yapan oyuncularımız çalışmalarını dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı. Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışmalarını tamamladıkdan sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldı.  

 

Andre Santos ile Daniel Güiza takımdan ayrı kendilerine uygulanan özel program kapsamında çalışmalarını tamamlarken, izinli olan Diego Lugano dışındaki bütün oyuncularımız antrenmanda yer aldı.

 

Takımımız Almanya’ya gidiyor

 

14 Ağustos Pazar gününü izinli olarak geçirecek Fenerbahçemiz, 15 Ağustos Pazartesi günü öğle saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel bir uçakla Almanya’nın Münih kentine hareket edecek.

 

Hazırlık programı kapsamında 15 Ağustos Pazartesi günü Münih’e gidecek olan Takımımız, ilk hazırlık maçını 16 Ağustos Salı günü Bundesliga ekiplerinden 1 FC Nurnberg ile oynayacak.

 

U.S Citta Palermo karşılaşması için 21 Ağustos Pazar günü özel bir uçakla Palermo kentine geçecek olan Takımımız bu mücadelenin ardından  24 Ağustos Çarşamba günü 1860 Munih ile bir hazırlık maçı daha yaptıktan sonra aynı gün Türkiye’ye dönecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMANDAN, NOTLAR