Volkan Demirel Logo
21EKİM 2011
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Fenerbahçemiz, Samsunspor maçı hazırlıklarına akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

 

Saat 18.00’de başlaması gereken antrenman, TEM’de meydana gelen trafik kazası nedeniyle yarım saat geç başladı. Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.30’da başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman basına kapalı gerçekleştirildi. Antrenman boyunca, Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

 

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, 3 gruba ayrılan oyuncularımız, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından dayanaklılık koşusu yapan oyuncularımız antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı.

 

Volkan Demirel, Serdar Kesimal, Mehmet Topuz ve Serkan Kırıntılı’nın tedavi ve çalışmalarına tesislerimizde devam edilirken, Mert Günok ise çalışmalarını bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan ile yaptığı çalışmalarla tamamladı.

 

Fenerbahçemiz, Samsunspor maçı hazırlıklarını, 22 Ekim Cumartesi günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Saat 18.00’de başlayacak antrenman basına kapalı gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMANDAN, NOTLAR