Volkan Demirel Logo
28AĞUSTOS 2011
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıklarını akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı basına kapalı antrenmanla sürdürdü.

 

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 45 dakika antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

 

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncularımız, top kapma ve pas çalışması yaptılar. Ardından ise minyatür kalelerde maç yapan oyuncularımız çalışmalarını dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı.

 

Semih Şentürk, Mehmet Topuz ve  Mert Günok çalışmalarını takımdan ayrı yaptıkları çalışmalarla tamamlarken,  A Milli takımlarda bulunan Miroslav Stoch, Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu ve Serdar Kesimal’ın yanı sıra Ümit Milli Takımda kampında bulunan Gökay İravul ile U18 Milli takımında yer alan Recep Niyaz da çalışmalara katılmadı.

 

Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıklarını 29 Ağustos Pazartesi günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 18.00’de başlayacak antrenman basına açık gerçekleştirilecek.

PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMANDAN, NOTLAR