Volkan Demirel Logo
17TEMMUZ 2012
Avusturya’da Hazırlıklar Sürüyor

Avusturya’da Hazırlıklar Sürüyor

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için dün Avusturya’nın başkenti Viyana’ya giden Profesyonel Futbol Takımımız, bugün akşam saatlerinde yaptığı günün ikinci antrenmanı ile çalışmalarını sürdürdü.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde Bad Erlach antrenman sahasında TSİ 20.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman basın mensuplarına kapalı gerçekleştirildi.

Isınma ve koordinasyon çalışması ile başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncularımız, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından yarı sahada tek kale hücum ve defans organizasyonları çalışan sporcularımız antrenmanı yine yarı sahada yaptıkları çift kale maçla tamamladı.

Kalecilerimiz; Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Erten Ersu kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalıştıktan sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar. Sol kasığında sertleşme olan Egemen Korkmaz ise antrenmanı salonda yaptığı çalışma ile tamamladı.

Nıeder Österreich eyaletinin Başkanı antrenmanı izledi
Antrenmanın bir de sürpriz konuğu vardı. Nıeder Österreich eyaletinin Başkanı Dr. Petra Bohuslav, antrenman sahasına gelerek, kafilemizi ziyaret etti. Pasta getiren Dr. Petra Bohuslav’a ekibimiz tarafından tişört ve flama hediye edildi. Daha sonra Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman,  İdari Menajerimiz Hasan Çetinkaya, oyuncularımızdan Volkan Demirel ve Dirk Kuyt ile İletişim Sorumlumuz Orkun Yazgan ile bir süre sohbet ettikten hatıra fotoğrafı çektiren Dr. Petra Bohuslav, çalışmaların bir bölümünü izledikten sonra antrenman sahasından ayrıldı.

Fenerbahçemiz hazırlıklarını 18 Temmuz Çarşamba günü yapacağı tek antrenmanla sürdürecek. TSİ 11.30’da başlayacak çalışma basına kapalı gerçekleştirilecek. 

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ