Volkan Demirel Logo
08AĞUSTOS 2011
Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıklarına akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı günün ikinci antrenmanı ile devam etti.

 

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı, bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile maç analisti Arda Keskin çalışmada hazır bulundu.

 

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncularımız top kapma ve pas çalışmasının ardından pas organizasyonları çalıştı. 6 minyatür kalede maç yapan oyuncularımız antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladılar. Öte yandan dün yapılan antrenman da takımdan ayrı çalışan İssiar Dia, takımla birlikte çalışmalara katıldı.

 

Kasığında ağrı hisseden Daniel Güiza, takımdan ayrı yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamlarken, Milli takım kamplarında bulunan Andre Santos, Miroslav Stoch, Volkan Demirel, Mert Günok Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin ve Semih Şentürk ile izinli olan Mamadou Niang ve Diego Lugano antrenmana katılmadı.

 

Fenerbahçemiz hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürecek

 

Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıklarına, 9 Ağustos Salı günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı çift antrenman ile devam edecek. Saat 10.00’da başlayacak antrenman basın mensuplarına kapalı, 18.00’de başlayacak antrenman ise basın mensuplarına açık gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ