Volkan Demirel Logo
09AĞUSTOS 2011
Fenerbahçemiz Günü Çift Antrenmanla Tamamladı

Fenerbahçemiz Günü Çift Antrenmanla Tamamladı

Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıklarını akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı günün ikinci antrenmanı ile sürdürdü. Slovakya Milli takım kampından dönen Miroslav Stoch da takımla birlikte çalışmalara katıldı.

 

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 25 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı, bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile maç analisti Arda Keskin çalışmada hazır bulundu. 

 

Koşu ve sınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncularımız önce top kapma ve pas çalışması ardından ise pas organizasyonları çalıştı. Oyuncularımız antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı.

 

Miroslav Stoch takımdaki yerini aldı

 

Ülkesinin Milli takım kampından dönen Slovak oyuncumuz Miroslav Stoch, akşam saatlerinde yapılan günün ikinci antrenmanında takımdaki yerini aldı.

 

Kasığında ağrı hisseden Daniel Güiza ile sağ arka adalesinde sertleşme olan Serkan Kırıntılı takımdan ayrı yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Milli takım kamplarında bulunan Andre Santos,Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin ve Semih Şentürk’ün yanı sıra izinli olan Mamadou Niang ve Diego Lugano da antrenmana katılmadı.

 

Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıklarına 10 Ağustos Çarşamba günü  Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 18.00’de başlayacak antrenman basın mensuplarına açık gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ