Volkan Demirel Logo
10AĞUSTOS 2011
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıklarını akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Tedavisi tamamlanan Serkan Kırıntılı da takımdaki yerini aldı.

 

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 25 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı, bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile maç analisti Arda Keskin çalışmada hazır bulundu. 

 

Koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan antrenmanda dar alanda pas organizasyonları çalışan oyuncularımız antrenmanı yine dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladılar.

 

Serkan Kırıntılı takımla çalıştı

 

Sağ arka adelesindeki sertleşme nedeniyle bir süredir takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren Serkan Kırıntılı takımdaki yerini aldı. Akşam saatlerinde yapılan antrenmana katılan kalecilerimizden Serkan Kırıntılı çalışmaların tamamında yer aldı.

 

Öte yandan iznini tamamlayan Mamadou Niang ise çalışmalarını kondisyoner Alper Aşçı eşiliğinde yaptığı koşu ile tamamladı.

 

Kasığında ağrısı bulunan Daniel Güiza çalışmalarını içeride sürdürürken, sağ kasığında ağrı hisseden Sezer Öztürk ise bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde yaptığı koşu çalışması ile antrenmanı tamamladı.

 

Antrenmana Milli takım kamplarında bulunan Andre Santos, Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin ve Semih Şentürk’ün yanı sıra izinli olan Diego Lugano katılmadı.

 

Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıklarına 11 Ağustos Perşembe günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 18.00’de başlayacak antrenman basın mensuplarına açık gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR