Volkan Demirel Logo
08TEMMUZ 2013
Fenerbahçemiz, Topuk Yaylası’ndaki İlk Antrenmanını Yaptı

Fenerbahçemiz, Topuk Yaylası’ndaki İlk Antrenmanını Yaptı

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için bugün Düzce’nin Kaynaşlı İlçesi Topuk Yaylası mevkisinde bulunan Fenerbahçe Kamp ve Dinlenme Tesisleri’ne giden Profesyonel Futbol Takımımız, ilk antrenmanını yaptı.

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde saat 18.45’te başlayan ve ilk 30 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenman, 1 saat 40 dakika sürdü.

Denge ve koordinasyon çalışması ile başlayan antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle devam etti. Ardından 6’şarlı 3 gruba ayrılan oyuncularımız, dönüşümlü olarak 3’e 3 hücum ve defans organizasyonları ile antrenmanı tamamladı.

Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok ve Serkan Kırıntılı ise Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalıştı.

İzinli olan Dirk Kuyt, Raul Meireles, Moussa Sow, Bruno Alves ve Salih Uçan yanı sıra tedavisi süren Gökhan Gönül antrenmanda yer almadı. Recep Niyaz, Berkaycan Değirmencioğlu ve Aziz Ceylan takımdan ayrı çalışırken, kalecilerimizden Erten Ersu ise özel program dahilinde hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçemiz, yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını; 9 Temmuz Salı günü Topuk Yaylası Tesislerimizde yapacağı çift antrenmanla sürdürecek. Saat 10.30’da başlayacak çalışma basına açık, 19.00’da başlayacak antrenman ise basına kapalı tutulacak. 


PAYLAŞ