Volkan Demirel Logo
03EYLÜL 2011
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıklarını akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla  sürdürdü.

 

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

 

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncularımız top kapma ve pas çalışmasının ardından 3 gruba ayrıldı. 3 grup halinde pas organizasyonları çalışan oyuncularımız çalışmalarını dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı.

 

Kalecilerimizden Mert Günok, Serkan Kırıntılı ile Erten Ersu kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışmalarını tamamladıktan sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldı.

 

Niang takımla çalıştı

 

Sol üst ön adelesinde zorlama tespit edildiği için dünkü antrenmana tedbir amaçlı katılmayan Senegalli oyuncumuz Mamadou Niang, takımdaki yerini aldı. Niang çalışmaların tamamında takımla birlikte çalıştı. 

 

A Milli takımdan sakatlıkları nedeniyle dönen Emre Belözoğlu ile Gökhan Gönül’ün ise tedavilerine tesislerimizde başlandı. 

 

Öte yandan gribal enfeksiyon rahatsızlığı bulunan Sezer Öztürk, sağ arka üst adelesinde sertleşme bulunan Berk Elitez ile U19 Milli Takımı’nda sol ayak bileği burkulan Recep Niyaz antrenmanda yer almadı. Bu oyuncularımızın tedavi ve çalışmalarına tesislerimizde devam edildi. Milli takımlarda bulunan Volkan Demirel, Selçuk Şahin, Serdar Kesimal ve Miroslav Stoch ile Ümit Milli Takımda bulunan Gökay İravul da çalışmalarda yer almadı.


Sağ dizinde ağrı hisseden Uğur Boral ise çalışmalarını tedbir amaçlı bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde salonda yaptığı çalışmalarla sürdürdü.


 Takımımızın pogramı

 

04 Eylül Pazar gününü izinli geçirecek olan Fenerbahçemiz hazırlıklarını 05 Eylül Pazartesi günü  Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 10.00’de başlayacak antrenman basın mensuplarına açık gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR