Volkan Demirel Logo
02EYLÜL 2011
Takımımız Günü Çift Antrenmanla Tamamladı

Takımımız Günü Çift Antrenmanla Tamamladı

Fenerbahçemiz, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı günün ikinci antrenmanı ile hazırlıklarını sürdürdü.

 

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 45 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

 

Sabah saatlerinde yapılan günün ilk antrenmanında çabukluk ve sürat çalışması yapan oyuncularımız, günün ikinci antrenmanına ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Ardından 2 gruba ayrılan oyuncularımız top kapma ve pas çalışmasının ardından dar alanda yaptıkları çift kale maçla çalışmalarını tamamladı. Kalecilerimizden Mert Günok, Serkan Kırıntılı,  Erten Ersu ile Anıl Demir kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışmalarını tamamladıktan sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldı.

 

Sol üst ön adelesinde zorlama tespit edilen Mamadou Niang tedbir amaçlı antrenmana katılmazken, U19 Milli Takımı’nda sol ayak bileği burkulan Recep Niyaz da çalışmalar da yer almadı. Bu oyuncularımızın tedavi ve çalışmalarına tesislerimizde devam edildi. Öte yandan A Milli Takım kadrosundan sakatlığı nedeniyle çıkarılan Gökhan Gönül’ün tedavisine tesislerimizde başlandı.

 

Milli takımlarda bulunan Volkan Demirel, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Serdar Kesimal ve Miroslav Stoch ile Ümit Milli Takımda bulunan Gökay İravul da antrenmanda yer almadı.

 

Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıklarına 03 Eylül Cumartesi günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 18.00’de başlayacak antrenman basın mensuplarına açık gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ