Volkan Demirel Logo
03KASIM 2010
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında, evinde Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.


Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren basına açık antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.


Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman oyuncularımızın 3’erli gruplar halinde 5’e 2 top kapma ve pas çalışması ile devam etti. Dar alanda yapılan taktik ağırlıklı çift kale maçın ardından oyuncularımız bireysel çalışmalar ile antrenmanı tamamladılar. Kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışan kalecilerimiz Serkan Kırınıtılı ve Mert Günok, daha sonra çift kale maçta görev aldılar.


Tedavisini Almanya’da sürdüren Özer Hurmacı ile diş tedavisi devam eden Volkan Demirel antrenmana katılmadı. Mamadou Niang,Selçuk Şahin, İlhan Eker, Ertuğrul Taşkıran, Gökhan Gönül ve Daniel Güiza’nin tedavilerine tesislerde devam edilirken, Issiar Dia ile Berk Elitez bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı sahada düz koşu yaptı. Rahatsızlığı nedeniyle dünkü antrenmanda yer almayan Emre Belözoğlu bugünkü antrenmanda takımla birlikte çalışmalara katıldı. 


Fenerbahçemiz, Eskişehirspor maçı hazırlıklarını, 4 Kasım Perşembe günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 17.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına kapalı tutulacak.


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR