Volkan Demirel Logo
06OCAK 2011
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz ikinci yarı hazırlıklarına, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde basına kapalı yaptığı  antrenmanla devam etti.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Mehmet Topuz antrenmana katıldı
 
Sabahki antrenmana mide ağrısı şikayeti nedeniyle katılmayan Mehmet Topuz, akşam antrenmanında yer aldı.Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, oyuncularımızın 3 grup halinde yaptıkları top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Dar alanda yapılan pas organizasyonlarıyla devam eden antrenmanı oyuncularımız yine dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladılar. Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışan kalecilerimiz, Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kıntılı ve Ertuğrul Taşkıran daha sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar.

Sol arka üst adelesinde aşırı zorlanma tespit edilen Issiar Dia, sağ ayak tendonunda iltihaplanma oluşan Miroslav Stoch, sol diz iç yan bağında zorlama tespit edilen Mamadou Niang, sağ baldırına darbe alan Andre Santos ile tedavi süreci devam eden Daniel Güiza antrenmana katılmadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. 

Çift antrenmanla devam

Fenerbahçemiz ikinci yarı hazırlıklarını 7 Ocak Cuma günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı iki antrenmanla sürdürecek. Saat 10.30’da başlayacak antrenman basın mensuplarına açık, saat 17.00’de başlayacak antrenman ise basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek. 

PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR