Volkan Demirel Logo
07OCAK 2011
İki Ayrı Grup Halinde Çalıştılar

İki Ayrı Grup Halinde Çalıştılar

Fenerbahçemiz, ikinci yarı hazırlıklarına sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde 2 ayrı grup halinde yaptığı antrenmanla devam etti. Gruplardan biri salonda kuvvet çalışması yaparken; diğer grup sahada yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 10.30’da başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Özer Hurmacı, Emre Belözoğlu, Fabio Bilica, Uğur Boral, İlhan Eker, Diego Lugano, Berk Elitez, Alex de Souza ve Joseph Yobo’dan oluşan grup, salonda, kendilerine verilen farklı programlar dahilinde yaptıkları kuvvet çalışmalarından sonra, sahada yaptıkları dayanıklılık koşusuyla antrenmanı tamamladı.

Mehmet Topuz, Andre Santos, Semih Şentürk, Okan Alkan, Caner Erkin, Gökay Iravul, Hasan Erbey, Ertuğrul Taşkıran, Gökhan Gönül, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Bekir İrtegün ve Selçuk Şahin’den oluşan grup ise antrenmanın tamamında sahada çalıştı. Koşu ve ısınma hareketleriyle antrenmana başlayan gurup, dar alanda yapılan top kapma ve pas çalışmalarının ardından, 3’e3, 2’ye2 yaptıkları hücum ve defans organizasyonlarıyla antrenmanı tamamladı.

Alt karın kasının kalça kemiği ile birleştiği noktada zorlama tespit edilen Volkan Demirel, sağ arka adalesinde zorlama bulunan Cristian Baroni, sol arka üst adale grubunda zorlama bulunan Issiar Dia, sağ dizinde zorlama ve ağrı şikayeti bulunan Mamadou Niang  ile sağ ayak tendonunda iltihaplanma bulunan Miroslav Stoch tedbir amaçlı olarak antrenmanı çıkartılmadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Tedavi süreci devam eden Daniel Güiza ise, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde salonda yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Takımımız günün ikinci antrenmanına saat 17.00’de başlayacak. Antrenman, basın mensuplarına kapalı tutulacak.


PAYLAŞ