Volkan Demirel Logo
16MART 2011
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, Galatasaray maçının hazırlıklarına, akşam saatlerine Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı basına kapalı antrenmanla devam etti. Sırt ağrıları nedeniyle dünkü antrenmanı yarım bırakan kalecimiz Volkan Demirel, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00'de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman boyunca Kocaman'ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Dar alanda yapılan pas organizasyonlarının ardından antrenman, yine dar alanda yapılan taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi. Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalışmalar yapan kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, çift kalede dönüşümlü olarak görev aldı.

Sakatlığı süren Emre Belözoğlu antrenmanı çıkmadı, tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Issiar Dia ise Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde sahada ve salonda yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Fenerbahçemiz, 17 Mart Perşembe günü Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı basına kapalı antrenmanla Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamlayacak. Saat 18.00'de başlayacak bu antrenmanın ardından Takımımız tesislerde kampa girecek.

PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR