Volkan Demirel Logo
16EKİM 2012
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, Bursaspor maçı hazırlıklarına, bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman, saat 18.00’de başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü.

Koşu ve ısınma ile başlayan antrenman, üst sahada iki grup 5’e 2 top kapma ve pas çalışmaları ve dar alanda yapılan pas organizasyonları ile devam etti. Çalışma dar ve geniş alanlarda yapılan çift kale maçlarla tamamlandı. Antrenmanda Senegal milli takımı kampından dönen Moussa Sow da yer aldı.

Takımımızda sakatlıkları bulunan Mehmet Topal, Gökhan Gönül, Raul Meireles, Mehmet Topuz ve Joseph Yobo  tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü.

Öte yandan A Milli Takımımızın kadrosunda bulunan oyuncularımız Volkan Demirel, Mert Günok, Bekir İrtegün, Caner Erkin, Egemen Korkmaz, ve Hasan Ali Kaldırım; A2 Milli Takımımızın kadrosuna çağrılan Özgür Çek, U19 Milli Takımımızın kadrosunda bulunan Recep Niyaz ile milli takımlarında bulunan oyuncularımız, Dirk Kuyt ve Miroslav Stoch antrenmanda yer almadı.

Takımımız, Bursaspor maçı hazırlıklarına 17 Ekim 2012 Çarşamba günü Can Bartu Tesisleri’nde A2 takımımız ile yapacağı hazırlık maçı ile devam edecek.

Saat 18.00’de başlayacak maç, basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR