Volkan Demirel Logo
09OCAK 2011
İkinci Yarı Hazırlıkları Sürüyor

İkinci Yarı Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçemiz ikinci yarı hazırlıklarını, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde basına kapalı yaptığı  antrenmanla sürdürdü.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma çalışmalarıyla başlayan antrenman oyuncularımızın 3 grup halinde yaptıkları top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Oyuncularımız antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçlarla tamamladılar. Kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışan kalecilerimiz Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran daha sonra dar alanda yapılan çitf kale maçta dönüşümlü olarak  görev aldılar. Antrenmanın son bölümünde sol üst ön adelesinde ağrı hisseden Gökhan Gönül tedbir amaçlı idmanı yarıda bıraktı.

Sol arka üst adale grubunda zorlama bulunan ve bu nedenle bir süredir antrenmanlara katılamayan Issiar Dia, bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan ile birlikte sahada koşu çalışması yaptı. Ardından salona geçen oyuncumuz, burada kendisine verilen özel programla çalışmasını tamamladı.

Alt karın kasının kalça kemiği ile birleştiği noktada zorlama tespit edilen Volkan Demirel, sağ arka adelesinde zorlanmaya bağlı ödem oluşan Emre Belözoğlu, soğuk algınlığı rahatsızlıkları bulunan Uğur Boral ile Berk Elitez’in yanı sıra sağ üst adelesinde zorlanma tespit edilen Joseph Yobo tedbir amaçlı  antrenmana katılmadı. Bu oyuncularımızın çalışmaları ve tedavileri tesislerde sürüyor.  Ayrıca tedavi süreci devam eden Daniel Güiza ile U19 Milli Takımımızın aday kadrosuna çağrılan Okan Alkan da antrenmanda yer almadı.

Fenerbahçemiz ikinci yarı hazırlıklarını 10 Ocak Pazartesi günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı iki antrenmanla sürdürecek. Saat 10.30’da başlayacak antrenman basın mensuplarına açık, saat 17.00’de başlayacak antrenman ise basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.

PAYLAŞ