Volkan Demirel Logo
11AĞUSTOS 2010
Kuvvet Çalışması Yaptılar

Kuvvet Çalışması Yaptılar

Fenerbahçemiz, ligin ilk haftasında MP Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri’nde sabah saatlerinde yaptığı günün ilk çalışması ile devam etti. Milli takımlara giden 10 oyuncumuzun yokluğunda gerçekleşen antrenmanda oyuncularımız kuvvet ve çalışması yaptı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 10.00’da başlayan ve 1 saat 15 dakika süren basına kapalı antrenman boyunca, teknik ekipte yer alan Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay,  kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu. İlk önce sahada ısınma hareketleri yapan oyuncularımız, daha sonra salona geçerek burada gerçekleştirdikleri ağırlık ve kuvvet çalışmalarıyla antrenmanı tamamladılar.

Berk Elitez ile sağ üst adalesinde zorlamaya bağlı sertleşme ve ödem bulunan Daniel Güiza antrenmanda yer almadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Milli takımlara giden Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Kazım, Kazım, Issiar Dia, Andre Santos, Diego Lugano  ve Miroslav Stoch’un yanı sıra, sonradan A Milli Takımımıza çağrılan Caner Erkin de çalışmada yer almadı.

Takımımız günün ikinci antrenmanını da Can Bartu Tesisleri’nde yapacak. Saat 18.00’de başlayacak bu çalışma basına açık tutulacak.


PAYLAŞ

ETİKETLER
KUVVET, ÇALIŞMASI, YAPTILAR