Volkan Demirel Logo
10EKİM 2011
Kuvvet Ve Dayanıklılık Çalıştılar

Kuvvet Ve Dayanıklılık Çalıştılar

Profesyonel Futbol Takımımız, Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarına, sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 10.30’da başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman, basına kapalı gerçekleştirildi. Antrenman boyunca, Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de hazır bulundu.

Oyuncularımız, sabah antrenmanında önce salonda kuvvet çalışması yaptı ardından ise sahada dayanıklılık koşusu ile çalışmalarını tamamladı.

Öte yandan Almanya ile oynadığımız Milli maçta sakatlık yaşayan kalecilerimizden Volkan Demirel takıma katılırken,  Volkan’ın yerine Milli Takıma Mert Günok dahil oldu.

Antrenmana, A Milli takımlarda bulunan Mert Günok, Gökhan Gönül, Emre Belözoğlu, Joseph Yobo, Miroslav Stoch, Reto Ziegler ile Ümit Milli Takımımızda bulunan Gökay İravul katılmazken, Volkan Demirel, Selçuk Şahin, Serdar Kesimal, Serkan Kırıntılı ve sol alt arka adalesinde sertleşme olan Orhan Şam’ın tedavi ve çalışmalarına tesislerimizde devam edildi.

Fenerbahçemiz  Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarını, saat 18.00’de basına açık gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

 


PAYLAŞ