Volkan Demirel Logo
29MART 2010
Maçın Adamları Selçuk, Volkan Ve Alex

Maçın Adamları Selçuk, Volkan Ve Alex

Fenerbahçemiz, Turkcell Süper Lig'in 28. haftasında, sahasında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı. Antrenman öncesi Galatasaray maçının adamları olarak Selçuk, Volkan Demirel ve Alex seçildi. Bu arada sol dizindeki çapraz bağlarından ameliyat olan ve uzun süredir takımdan ayrı kalan Uğur Boral, bugünkü antrenmanda yer aldı ve ayrı bir programla çalıştı.

Teknik Direktörümüz Christoph Daum yönetimindeki antrenman saat 11.00'de başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü. Antrenman öncesi, teknik heyet tarafından, 1-0 kazanılan Galatasaray maçının adamları olarak seçilen isimler açıklandı. Maçın adamları seçilen Selçuk, Volkan Demirel ve Alex takım arkadaşları tarafından tebrik edildi. Daha sonra oyuncularına kısa bir konuşma yapan Daum,  "Bu galibiyetin tadını çıkarın. Tüm takımı kutluyorum. Bu maçlarda galibiyet golünü atmak çok önemlidir. O yüzden Selçuk'u özel olarak tebrik ediyorum. Volkan da harika işler yaptı. Herkes çok iyi oynadı. Alex takımın beyniydi. Lugano, maçtan önce 'Kişiliğimizi gösterelim' demişti. Öyle de oldu. Yine gol yemedik. Bu sezonda takım olarak oynadığımız en iyi maçtı. Böyle devam edelim" dedi.
Galatasaray maçında görev alan oyuncularımız yenilenme çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı. Geri kalan oyuncularımız ise koşu ve koordinasyon çalışmalarının ardından dar alanda çift kale maç, ardından da ve hücum-defans organizasyonları ile antrenmanı tamamladı. Teknik Direktörümüz Christoph Daum, antrenman sırasında bir süre basın mensuplarıyla sohbet etti.

Uğur Boral antrenmana çıktı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'da oynadığımız karşılaşmada sakatlanan, ardından 10 Şubat'ta sol diz ön çapraz bağlarından ameliyat geçiren ve bu nedenle uzun süredir takımdan ayrı kalan oyuncumuz Uğur Boral, Takımımızın bugün gerçekleştirdiği antrenmanda yer aldı. Rehabilitasyon çalışmaları sona eren Uğur Boral, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde önce sahada, ardından da salonda ayrı bir programla çalıştı. Öte yanda sakatlıkları süren oyuncularımız Emre, Cristian ve Deniz de Uğur Boral gibi, Dolu Arslan eşliğinde önce sahada ardından da salonda ayrı program dahilinde çalıştı. Sakatlığı süren Ali Bilgin ise antrenmana çıkmadı, tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdü.

Takımımız izin yapacak

Fenerbahçemiz 30 Mart Salı gününü(Yarın) izinli olarak geçirdikten sonra, Kayserispor maçı hazırlıklarına 31 Mart Çarşamba günü yapacağı çift antrenmanla devam edecek. Sabah ve öğleden sonra yapılması planlanan antrenmanların saati daha sonra açıklanacak.


PAYLAŞ

ETİKETLER
MAÇIN, ADAMLARI, SELÇUK,, VOLKAN, VE, ALEX