Volkan Demirel Logo
09ARALIK 2010
Mehmet Topuz Takımla Birlikte Çalıştı

Mehmet Topuz Takımla Birlikte Çalıştı

Fenerbahçemiz, Ankaragücü maçının hazırlıklarına, sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Sol kasığında ödem oluştuğu için hafta başından beri takımla birlikte çalışmalara katılamayan Mehmet Topuz, bugün yapılan antrenmanda takımla birlikte tüm çalışmalarda yer aldı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, oyuncularımızın 3 grup halinde gerçekleştirdiği top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Hücum organizasyonlarının ardından, antrenman dar alanda yapılan taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi. Kaleci Antrenörümüzü Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışmalar yapan kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok ve Serkan Kırıntılı, çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldı.

Kasığında ödem oluştuğu için son 2 antrenmanda takımla birlikte çalışamayan Mehmet Topuz, bugün yapılan antrenmanda takımla birlikte tüm çalışmalarda yer aldı. Sol ayak başparmağında tırnak problemi bulunan Gökhan Ünal ve sağ kaburga bölgesinde ağrısı bulunan Ertuğrul Taşkıran antrenmana çıkmadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Daniel Güiza ve Kazım Kazım, antrenmanı salonda yaptıkları çalışmalarla tamamladı. Belinde ağrı hissettiği için dün akşam yapılan antrenmanı tedbir amaçlı olarak yarım bırakan Caner Erkin, bugün yapılan antrenmanı Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı olarak yaptığı düz koşuyla tamamladı. Tedavisini Almanya’da sürdüren Özer Hurmacı da antrenmanda yer almadı.

Takımımız, 10 Aralık Cuma günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla Ankaragücü maçının hazırlıklarına devam edecek. Antrenman saat 10.30’da başlayacak ve sadece ilk 30 dakikası basın mensuplarına açık tutulacak.


PAYLAŞ