Volkan Demirel Logo
11EKİM 2011
Miy Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Miy Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca, Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 2 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Koordinasyon ve şut çalışmalarının ardından, antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı.

Sakatlıkları süren Serdar Kesimal, Serkan Kırıntılı ve Volkan Demirel antrenmana çıkmadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarına tesislerde devam etti. Selçuk Şahin ise takımdan ayrı düz koşu yaparak antrenmanı tamamladı. A milli takımlarında bulunan oyuncularımız Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül, Mert Günok, Joseph Yobo ve Reto Ziegler ile Ümit Milli Takımımızda bulunan Gökay İravul ve U17 Milli Takımımızın kadrosuna çağrılan Recep Niyaz da çalışmada yer almadı.

Takımımız, Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarına, 12 Ekim Çarşamba günü Can Bartu Tesisleri’nde yapapacağı antrenmanla devam edecek. Antrenman saat 18.00’de başlayacak ve medya mensuplarına açık gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ