Volkan Demirel Logo
23EYLÜL 2010
Sakatlığı Bulunan Oyuncularımızın Son Durumları

Sakatlığı Bulunan Oyuncularımızın Son Durumları

Kulüp Doktorumuz Ertuğrul Karanlık, Emre’nin sakatlığı sonrası hemen başlanan tedavinin bir parçası olarak koşulara geçtiğini, bazı gazetelerde Emre’nin sakatlığının yırtık olmadığı şeklindeki haberlerin yanlış ve eksik bilgiden kaynaklandığını söyledi. Ertuğrul Karanlık ayrıca sakatlığı bulunan diğer futbolcuların da tedavilerinin yoğun bir şekilde sürdürüldüğünü ifade etti. Ertuğrul Karanlık şunları söyledi:

Emre’nin Kasımpaşa maçında oynayıp oynayamacağı belirsiz

"Beşiktaş maçının ilk dakikalarında Emre bir hareket yaparken sol bacağını zorladı ve bir ağrı hissetmiş. O ağrıyla devam etti ve elinden geldiği kadar oynamak istedi; çıkması gerekmesine rağmen. Devre arasında muayene ettik ve oynamaması gerektiğini anladık. Ona da bunu söyledik. Devam etmiş olsaydı büyük bir zarar alabilirdi. Akşam maç sonrası gereken testler yapıldı. İş ciddi görünüyordu. Tespitlerden sonra Emre’nin tedavisine başladık ve Emre’ye 8 yerinden iğne yaptım o akşam. 3 gün sonra da tedavinin bir parçası olarak koşulara başladı. Koşulardan sonra yine bir iğne yaptık ki o da kan iğnesiydi.  Tedavisi hala sürüyor. Salı günü yani Volkan’ın düğün gününde kontrol amaçlı tekrar koştu;  kontrollerini, tedavisini yaptık. Bugün de durumundan çok memnunum. Pazartesi günkü maçta oynar mı oynamaz mı şu an net bir şey söyleyemeyiz.

Semih’te ciddi bir sorun görülmüyor

Dün antrenmanda Semih’in sol ayak bileğinde bir burkulma meydana geldi. Gereken testler yapıldı, MR çekildi. Ciddi bir sorun olmadığı görülüyor. Fakat ben yine de uzmanların cevabını, raporunu bekliyorum.

Mert önümüzdeki günlerde takıma dönecek

Mert Günok’un sakatlığına gelince; Manisa maçı öncesi karın kasığında 5’er cm’lik kopukluk vardı. Çok ciddi bir sakatlığı vardı. Tedavisine başladık, ciddi bir tedavi yaptık ve durumundan gayet memnunum. Herhangi bir sürpriz olmazsa önümüzdeki günlerde takıma dönecek.

Uğur Boral, Prof.Taşer’in kontrolünde

Uğur Boral’ın dizinde ciddi bir sakatlık vardı. Şubat ayında ameliyat oldu geri döndü sonra tekrar menüsküs sorunu çıktı. Almanya’ya gittik farklı fikirler alabilmek için ve şuanda da Prof. Dr. Sayın Ömer Taşer tarafından kontrol ediliyor; Ömer Bey, Uğur’un kendi doktorudur ve ameliyatı o yapmıştır. Biz de Samandıra’da kendisine bizden istediği doğrultuda yardım ediyoruz. Düzelmesi için çalışmalar sürüyor. Benim desteğim ve Ömer Taşer’in kontrolünde futbolcumuzun sakatlığının düzelmesi için uğraşıyoruz. 

Güiza’nın tedavisi İstanbul’da sürecek

Güiza’ya gelince; İspanya’da başarılı bir ameliyat geçirdi ve doktoruyla yaptığımız görüşmelerden şu anda durumunun iyi olduğunu anladık ki; bize gelen raporlar da o yönde. Şu anki yoğunluğumdan dolayı kendim gidip ziyaret edemedim. Önümüzdeki günlerde İstanbul’a dönecek ve tedavisine belirlenen program çerçevesinde burada devam edildikten sonra takıma katılacak. Fakat zamanı şu an veremiyorum.

Volkan’ın oynaması için elimizden geleni yapıyoruz

Volkan Demirel ise Beşiktaş maçında dizine ciddi bir darbe aldı ve dizi şiddetli derecede şişmişti. Tedavisi devam ediyor ancak tam olarak iyileşti diyemeyiz. Pazartesi günü oynaması için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak düşüncelerim iyi olmasına rağmen şu an için kesin oynayacak diye bir şey söyleyemem"

PAYLAŞ