Volkan Demirel Logo
01TEMMUZ 2011
Yeni Sezonun İlk Antrenmanı

Yeni Sezonun İlk Antrenmanı

Spor Toto Süper Lig 2010-2011 şampiyonu Fenerbahçemiz, yeni sezonunun hazırlıklarına bu akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

 

Sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçen futbolcularımız ile teknik ekibimizin üyeleri, FB TV mikrofonlarına, sezonun ilk antrenman öncesi değerlendirmelerde bulundu.

 

Fahrudin Ömeroviç: 3-4 gün yoğun olacak

"Geçen sezon ikinci devre hataya fırsat yoktu. Şampiyonluk inanılmaz bir duygu. Futbolcuların ve seyircimizin sevincini görmek büyük mutluluktu. Biz teknik ekip olarak ilk yılımızda başarılı olduk ama bu başarıda en büyük pay başta futbolcular ve seyircilerindi" dedi.

 

Ömerovic, futbolcuların durumlarını görmek için önümüzdeki 3-4 günün takım için yoğun bir şekilde testler ve antrenmanlarla geçeceğini de sözlerine ekledi.

 

Mert Günok: Devamını getirmeliyiz

"Bu sene işimiz daha da zor. Çünkü kazandığımız şampiyonluğun devamını getirmek zorundayız. Umarım yeni sezon tüm camiamıza hayırlı olur ve güzel bir sezon geçiririz"

 

Sezer Öztürk: Umarım mahcup etmem

 "İlk idmanıma çıkacağım çok heyecanlıyım. Umarım bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim"

 

Orhan Şam: Önyargılarım dağıldı

"Çok heyecanlıyım ilk idmanımıza çıkacağız. Dileğim, bu sezonu iyi geçirebilmek. Gelirken önyargılıydım aslında. Ancak dün akşamüzeri geldik buraya. Personelinden güvenliğine kadar herkes çok iyi karşıladı bizi ve bu önyargılarım da gitmiş oldu"

 

Berk Elitez: Bu takımın içinde olmak büyük onur

"Bu takımın içinde bulunmak çok büyük bir onur. İyi bir sezonun geçmesini diliyorum"

 

Konuşmaların ardından Fenerbahçemiz, yeni sezon hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

 

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00’de başlayan ve 1 saat 40 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

 

Bu arada genç oyuncularımız Mehmet Topçu, Recep Niyaz, İlyas Yılmazel ve Aykut Kıratlı da A Takımla birlikte antrenmana çıktı.

 

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman topla yapılan koordinasyon çalışması ile devam etti. Hafif tempolu koşu ile devam eden antrenmanda 4 gruba ayrılan oyuncularımız top kapma ve pas çalıştılar.

 

Hafif tempolu bir koşunun daha ardından oyuncularımız çift kale maçla sezonunu ilk antrenmanını tamamladılar.

 

Kalecilerimiz Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Ertuğrul Taşkıran ile Aykut Kıratlı koordinasyon çalışmasının ardından Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalıştı. Murat Öztürk ile çalışmalarını tamamlayan kalecilerimiz ardından çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar.

 

Antrenmana henüz ülkesinden dönmeyen Daniel Güiza katılmazken, geçtiğimiz sezonun tamamlanmasıyla birlikte Milli Takımlarda görev yapan oyuncularımız (Volkan Demirel, Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin, Mehmet Topuz, Semih Şentürk, Serdar Kesimal) ise çalışmalara 7 Temmuz 2011 Perşembe günü katılacak.
 

Uruguay Milli Takımı’nın kaptanı Lugano ve Brezilyalı oyuncumuz Andre Santos ise bu yıl Arjantin’in ev sahipliğinde düzenlenen Copa America’da görev almaları sebebiyle çalışmalara sonradan dahil olacaktır.

 

Fenerbahçemiz yeni sezonun hazırlıklarına 02 Temmuz Cumartesi günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı iki antrenmanla devam edecek. Saat 10.00’da başlayacak antrenman basın mensuplarına açık, saat 18.00’de başlayacak antrenman ise basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.

 

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ

ETİKETLER
YENİ, SEZONUN, İLK, ANTRENMANI